Culi-details volgen!
 
 
 
 
 
 

ZANDhap [indestad]:

Genoeg gelounged! ZANDhap [indestad] laat je op informele wijze kennis maken met lekker eten en goede rosé. Iedere maand zal een ander restaurant zijn culinaire creativiteit in de strijd gooien. Daarbij worden verschillende rosé's geschonken. Lekkere muziek en leuke mensen maken de avond compleet.. 

Zondag 29 augustus, ZANDhap, Scheveningen. Culi-details volgen.
 
Zondag 5 september, ZANDhap [indestad], Den Haag. Culi-details volgen.
 

ZANDhap was here: Dudok: It Rains Fishes : Max : Loenatik : DUA : Scallywags

  ZANDhap [indestad] 21 september bij Dua

 
 
Vorige ZANDhap [indestad]
 
Scallywags the restaurant
Met uitzicht op Avenue Culinair ligt dit bijzondere restaurant in een voor velen onbekende hoek van het Centrum. In een zeer gemoedelijke en ongestandaardiseerde omgeving vond de laatste ZANDhap van 2003 plaats. De warme temperatuur bracht iedereen spontaan weer in vakantiestemming. 8 mini gerechten zorgden voor een meer dan gevulde buik. Van aardappelsoep via pittige paprika naar calamaris met kaneel (!). Dit restaurant moet je gewoon omarmen. Elke dag staan er andere "without-much-ado" maar o zo lekkere gerechten op de kaart, dus een verrassing zit er altijd wel in..!
Rosé
 ZANDhap zou ZANDhap niet zijn zonder rosé! De Cava Rosado (Dominio de la Vega) vormde weer een ultieme aftrap van de avond. In het verlengde daarvan volgden de  Bobal Rosado (Canada Mazan) en de Terra Natura Rosado. Voor de gelegenheid ook een Casanova Chardonay van wijnhuis Vinodor. Inderdaad een witte wijn en geen rosé, maar o zo lekker bij Indonesisch eten! Tussendoor completeerde trendy Hongaarse PINK ! het smaakbouquet van deze avond.
Meer weten of bestellen? Gewoon even mailen naar info@zandhap.nl 
 
Strandmuziek
En natuurlijk zorgde de relaxte muziek, verzorgd door 
Plato, voor de finishing touch! Van  Celso Fonseca's "Natural" naar onze favoriet van de avond: " Sao Paulo Confessions" van SUBA!
 
 
zandhap.nl is een initiatief van IUTY, HBMEO en Zander Cooking. Contact